De ce sa alegi programatorii nostri de aplicatii mobile

Updated on Tuesday 10th March 2020

Rate this article
based on 3 reviews


De ce sa alegi programatorii nostri de aplicatii mobile Image
Aplicatiile mobile reprezinta o piatra de temelie in construirea succesului unei companii. Fie ca doresti sa iti fidelizezi clientii sau sa iti faci cunoscuta afacerea in fata altor utilizatori de internet, o aplicatie mobila iti poate oferi multe beneficii. Insa pentru a crea o aplicatie mobila, este imperativ sa colaborezi cu o echipa de programatori care intelege nevoile companiei tale si care stie cum sa ajute la dezvoltarea si promovarea ei, in mediul online.
 
Firma noastra de programatori de aplicatii mobile poate oferi serviciile necesare pentru realizarea de diverse proiecte. Afla care sunt avantajele colaborarii cu echipa noastra, ce poate contine o aplicatie realizata de ei, dar si raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre aplicatii mobile.
 

Care sunt avantajele alegerii echipei noastre de programatori de aplicatii mobile?

 
Dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile au o experienta de peste 10 ani in domeniul programarii si reusesc sa inteleaga ce isi doreste clientul de la aplicatia pentru mobil. Beneficiile de care te poti bucura atunci cand alegi echipa noastra de programatori sunt urmatoarele:
 
 • au o experienta vasta in dezvoltarea de aplicatii mobile, site-uri web si aplicatii web;
 • pot implementa atat functionalitati generale cum sunt autentificarea, inregistrarea si achizitionarea de produse de catre utilizatori, cat si crearea de functionalitati complet noi pentru aplicatii;
 • dau dovada de o foarte buna comunicare si colaborare cu ceilalti membri ai echipei care se ocupa de grafica aplicatiei, de proiectare sau de promovarea ei in mediul online;
 • utilizeaza limbaje de programare de actualitate, cu ajutorul carora realizeaza aplicatii optimizate;
 • in functie de dorinta clientului, pot realiza aplicatii atat pentru Android, iOS sau Windows phone.
 

Ce poate contine aplicatia creata de programatorii nostri?

 
O aplicatie mobila poate fi construita astfel incat sa se potriveasca perfect cu profilul afacerii tale, indiferent daca e vorba de un magazin, de un service auto sau o agentie de transport. Dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile pot crea functionalitati cum sunt urmatoarele:
 
 • pagini de informatii si date de contact pentru clienti sau harti interactive si conturi pentru clientii sau utilizatorii aplicatiei;
 • conturi globale pentru administratorii aplicatiei - acestia pot gestiona utilizatorii si celelalte functii ale aplicatiei fara a avea nevoie de cunostinte de programare;
 • functii de cautare avansata intr-un catalog de produse, anunturi, oferte si posibilitate de filtrare;
 • sisteme de notificare a clientilor sau utilizatorilor si conturi pentru comercianti, vanzatori, angajati sau agenti;
 • sistem de comenzi, livrari, cereri de oferte, rezervari si programari de evenimente;
 • catalog complex de produse care pot fi achizitionate.
 

Intrebari frecvente despre dezvoltarea de aplicatii mobile

 
 1. Cat costa dezvoltarea unei aplicatii pentru mobil?

 
Costul unei aplicatii depinde de cerintele tale legate de functionalitatea aplicatiei, de cat de complexa poate fi si de numarul de ore necesare pentru realizarea unui astfel de proiect. Preturile medii ale unei aplicatii mobile pot varia, insa pentru o estimare precisa e nevoie de o consultare cu programatorii de aplicatii mobile
 
 1. Cat timp dureaza dezvoltarea aplicatiei?

 
Timpul necesar realizarii unei aplicatii mobile poate varia in functie de complexitatea ei. O estimare medie a demonstrat de-a lungul timpului ca o aplicatie ajunge in etapa de finalizare dupa aproximativ 3-4 luni, dar aceasta se poate prelungi, in functie de caracteristicile dorite de client si de scopul pentru care este realizata. 
 
 1. Ce platforma sa aleg pentru aplicatia mea? Android sau iOS?

 
Pentru a alege una dintre platforme, iOS sau Android, trebuie sa analizezi mai multi factori precum sunt analizarea pietei pentru a observa ce telefoane folosesc utilizatorii de aplicatii similare cu a ta, dar si cum se comporta utilizatorii ambelor platforme fata de aplicatii. Nu in ultimul rand, trebuie luata in calcul si strategia de generare de profit in functie de platforma vizata. O discutie cu consultantii nostri te poate ajuta sa clarifici aceste aspecte.

Un programator de aplicatii mobile va putea realiza proiecte atat pentru platforma iOs cat si pentru Android, dar este important de stiut ca, in acest moment, cea mai mare cota de piata o are platforma Android, care poate fi utilizata pentru cele mai multe tipuri de telefoane mobile. Android detine cea mai mare cota de piata la nivel global, dar si in Romania, iar cei care vor sa dezvolte o aplicatie mobila ar trebui sa tina cont si de acest lucru. 

Decizia va fi, in mod evident, influentata si de perspectivele de dezvoltare ale afacerii pe care o detineti, grupul-tinta de utilizatori si alte asemenea aspecte. Ideile de dezvoltare de aplicatii mobile pot fi nelimitate, in functie de tipul de afacere pe care il aveti, astfel ca aplicatiile pot fi realizate pentru a fi compatibile cu ambele platforme.  
 
 1. Am nevoie de cunostinte tehnice pentru administrarea aplicatiei?

 
Programatorii nostri creaza aplicatii mobile ce contin functionalitati care permit administratorilor sa le gestioneze fara a cunoaste limbaje de programare. Acest lucru are un impact deosebit asupra dezvoltarii acestui domeniu, deoarece acest sistem garanteaza accesul facil oricarei persoane care stie sa utilizeze dispozitive moderne. 
 
 1. Ce se intampla daca doresc functionalitati suplimentare?

 
Daca, pe parcursul dezvoltarii aplicatiei, ai realizat ca ai vrea o functionalitate suplimentara, dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile vor integra in procesul de implementare si noile functii. Insa, e important de retinut ca acestea implica costuri suplimentare si o prelungire a perioadei de creare a aplicatiei.
 

Peste 5 miliarde de utilizatori de telefoane mobile, la nivel global

 
Un studiu publicat in ianuarie 2019 demonstra date uimitoare despre numarul de utilizatori de internet din ultimul an, dar si o crestere masiva a numarului utilizatorilor de internet de pe telefoanele mobile. La nivel global, dar si la nivelul utilizatorilor de internet si de telefonie mobila din Romania, se disting urmatoarele trenduri:
 
 • dintr-o populatie globala de aproximativ 7.8 miliarde de oameni, aproximativ 5.11 miliarde au cel putin un telefon mobil, iar 4.3 miliarde au acces la internet;
 • fata de anul 2018, numarul utilizatorilor de telefoane mobile a crescut cu peste 100 de milioane de utilizatori;
 • numarul persoanelor care utilizeaza serviciile de internet pe telefonul mobil este de aproximativ 3.9 miliarde.
 • conform studiilor realizate de Institutul National de Statistica, 86% din utilizatorii de internet se conecteaza prin intermediul telefoanelor mobile;
 • in 2018, rata de utilizare a internetului a crescut cu 3.8% comparativ cu numarul total de utilizatori din 2017. 

Cum te poate ajuta un programator de aplicatii mobile? 


Programatorii de aplicatii mobile sunt persoane care au cunostinte aprofundate in domeniul IT. Indiferent de faptul ca dvs. aveti sau nu cunostinte tehnice, echipa noastra este pregatita sa va explice in detaliu etapele de dezvoltare ale unei aplicatii mobile. In prima faza, echipa noastra se va intalni cu dvs. si va asculta ideea de aplicatie la care v-ati gandit. 

Vom incerca sa intelegem cat mai bine ce va doriti de la proiectul respectiv si vom oferi consultanta vizavi de aspectele care ar trebui modificate sau optimizate in asa fel incat proiectul sa fie usor de implementat. In etapa urmatoare, programatorul de aplicatii mobile va crea designul sub care va functiona aplicatia mobila, acesta fiind realizat in functie de dorintele clientului, cat si de caracteristicile grupului tinta pentru care e realizata aplicatia

Pentru a asigura un nivel maxim de compatibilitate, echipa noastra va realiza aplicatia mobila pentru a fi compatibila cu platforma pe care doriti sa functioneze, Android sau iOS.  Dupa ce aplicatia va lua o forma concreta, echipa noastra va intra in faza de implementare a proiectului si de testare, pentru descoperirea diferitelor erori de programare care pot aparea (in domeniu, ele sunt cunoscute sub numele de bug-uri). 

Aceste proceduri vor fi realizate inainte de lansarea aplicatiei mobile, pentru ca ne dorim sa realizam proiecte care sa ii multumeasca atat pe clientii nostri, cat si pe utilizatorii pentru care sunt realizate aplicatiile respective. In consecinta, vrem sa ne asiguram ca programarea aplicatiei va avea cat mai putine probleme dupa ce va fi lansata. 

In functie de platforma pentru care este realizata aplicatia mobila, ea va fi lansata in Google Play say App Store. Dupa lansare, noi va putem oferi in continuare servicii de consultanta si vom monitoriza felul in care se comporta aplicatia, precum si informatiile care vor veni de la utilizatori. 

Chiar daca in prezent afacerile au multiple optiuni de dezvoltate in mediul online, dezvoltarea unei aplicatii mobile poate creste foarte rapid prezenta brandului si a serviciilor sau produselor companiei, asa ca este recomandat sa apelati cu incredere la serviciile unui programator de aplicatii mobile

Acest lucru este indicat mai ales avand in vedere proportia covarsitoare de persoane care aleg sa se conecteze la internet de pe telefonul mobil, acesta fiind folosit in prezent pentru o categorie foarte larga de servicii. Realizarea proiectului poate fi dusa la bun sfarsit in functie de gradul de complexitate al functiilor pe care le doreste clientul. 

In practica, un programator de aplicatii mobile poate finaliza o aplicatie intr-o perioada de aproximativ 30 de zile, dar acest lucru este valabil in cazul aplicatiilor mai simple. Dupa ce aplicatia a fost lansata, echipa noastra va poate oferi servicii de mententanta, dar poate realiza si functionalitati suplimentare, in cazul in care clientul isi doreste ridicarea gradului de complexitate. In afara de dezvoltarea de aplicatii mobile pentru Android sau iOS, echipa noastra va poate furniza servicii si pentru Windows Mobile, o alta platforma disponibila pentru aplicatii mobile
 
Aceste cifre demonstreaza o dominanta a tehnologiei si a telefoanelor mobile in viata de zi cu zi a oamenilor. De aceea, o aplicatie mobila este o unealta puternica pentru orice afacere sau companie. Daca doresti sa te bucuri de succesul afacerii tale, apeleaza cu incredere la echipa noastra de programatori specializati in dezvoltarea de aplicatii mobile. Contacteaza-ne pentru a te convinge!