Despre Noi

Updated on Wednesday 17th March 2021

Rate this article

based on 1 reviews


S.C. IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY SRL este o firma specializata in dezvoltarea de aplicatii mobile si in crearea de site-uri. Compania noastra se adreseaza clientilor care doresc sa aiba o imagine cat mai buna in mediul online. Oferim atat servicii de webdesign si de creare de aplicatii mobile cat si servicii de online marketing. 

Daca vrei sa-ti faci o idee despre cei cu care urmeaza sa lucrezi atunci cand decizi sa extinzi afacerea ta si sa-i dai o voce prin dezvoltarea unei aplicatii mobile sau prin intermediul unui site, iata detalii despre specialistii care fac parte din echipa noastra:

Alex Cuc – Director

Alex este managerul echipei noastre precum si unul dintre cei doi fondatori ai IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY. A absolvit doua facultati:  Facultatea Media Pro Bucuresti si Facultatea de Drept. Are o experiente de peste 10 ani in domeniul online, incepandu-si cariera ca editor pentru un portal web cunoscut. Apoi a ocupat functia de Director de PR in cadrul unui birou de avocatura foarte cunoscut in Bucuresti. Prin intermediul acestei pozitii importante, el a contribuit la cresterea semnificativa a veniturilor firmei de avocatura, in principal prin implementarea tehnicilor de internet marketing. Dupa aceasta etapa, a hotarat sa infiinteze compania  IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY cu scopul de a asigura aceeasi calitate a serviciilor pentru afaceri din intreaga lume.

 

Iuliana Gheorghe - Programator

Absolventa a Facultatii de Automatica, Iuliana este un programator cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de software. A lucrat la numeroase proiecte din industrii variate, drept urmare stie sa indeplineasca si cele mai sofisticate cerinte venite din partea clientilor, folosind cele mai avansate tehnologii si tinand cont intotdeauna de experienta utilizatorului. Functionalitatea unei aplicatii mobile, viteza de incarcare si estetica acesteia sunt elemente foarte importante asupra carora programatoarea noastra isi concentreaza toata atentia astfel incat la final sa ofere clientului o aplicatie mobila de succes: atractiva, usor de folosit si cu o viteza de incarcare rapida.


 

Cristina Popescu – specialist SEO 


Cristina are o experienta de peste sapte ani in SEO, perioada in care a lucrat pentru site-uri din diferite domenii. Activeaza ca Specialist SEO in cadrul IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY  din 2014, timp in care a gestionat cu succes numeroase proiecte din domenii variate. Este experta in crearea de continut  pentru site-uri si strategii pentru campaniile de social media, precum si in dezvoltarea de parteneriate cu diferite site-uri pentru publicarea de articole prin care se promoveaza diferite servicii. 

 

 

 

Andreea Pruteanu – Specialist SEO

Andreea are o experienta de peste 8 ani in domeniul marketing-ului online, mai exact in SEO si SMM. A gestionat cu succes numeroase proiecte pentru clienti care activeaza in domenii variate, cum ar fi: tehnologie, fitness si wellness, domeniul legal si de afaceri. Ocupa functia de Specialist SEO la IT OUTSOURCING INTERNATIONAL COMPANY din 2014. Principalele sale responsabilitati sunt: crearea de parteneriate pentru promovarea site-urilor de care se ocupa, strategie de continut si social media. 

 

 

 

De ce sa alegi echipa noastra?

Pentru ca avem:

 • Programatori cu o experienta vasta in dezvoltarea de software, obisnuiti cu fluxuri mari de date specifice platformelor si aplicatiilor de turism, contabilitate, transport, magazine, banci si nu numai;
 • Designeri grafici pentru care ramurile UI/UX nu mai prezinta mister, ci doar o provocare constanta si care la randul lor au in CV proiecte pentru companii de top, cu un grad mare de diversitate;
 • Specialisti SEO care se vor ocupa de promovarea aplicatiei tale si totodata se vor asigura ca website-ul tau se afla printre primele rezultate afisate de Google la cautari specifice sectorului tau de activitate, atragand trafic si generand cereri.
Cum actioneaza aceasta echipa?
 • Companie noastra creaza solutii prin care clientii tai sa te aiba in vedere constant si sa-si aminteasca in mod placut de produsele sau serviciile tale;
 • Elaborand concepte unice, cautam sa te punem in valoare prin intermediul unei aplicatii mobile care iti va aduce multe beneficii;
 • Scopul este sa cream un produs relevant si atractiv pentru publicul tau tinta, asa ca muncim mult, cu dedicare, ca ideile tale sa ajunga la publicul tau prin intermediul unei aplicatii mobile prietenoase, intuitive si atractive.
   
Garantam:
 • Transparenta;
 • Dedicare 100%;
 • Rezultate rapide.
   
Ce fel de aplicatii cream?
 • Aplicatii mobile native –  Android, IOS sau Windows Phone;
 • Aplicatii mobile hibride – aplicatii care functioneaza pe orice tip de sistem de operare mobil.
La randul nostru suntem indivizi ca oricare altii. De aceea, nu uitam niciodata ca fiecare utilizator de mobil are o singura preocupare majora, timpul. Indiferent de ce vinzi, cei care iti vor folosi aplicatia vor cauta eficienta maxima. 
 
Fiecare aplicatie pe care o dezvoltam are:
 • Un timp de incarcare rapid;
 • O interfata intuitiva;
 • O imbinare armonioasa intre util si placut.
   

De ce facem aplicatii?

Rolul pe care il avem atunci cand dezvoltam o aplicatie mobila este ca tu sa-ti vinzi produsele/serviciile unui segment mai larg, la care nu ai avea acces in lipsa tehnologiei mobile. Prin intermediul unei aplicatii mobile te ajutam sa te integrezi in viata clientilor tai, fara ca niciuna dintre parti sa fie afectata. Vei afla mult mai multe despre clientii tai, informatii greu de preconizat in lipsa unui instrument. Modul prin care identifici clientii atunci cand se inscriu cu un cont pe aplicatia asociata afacerii tale te va ajuta sa estimezi mai bine intentiile si nevoile lor. 
 

Vrem sa te remarci inca de la prima experienta a utilizatorului

Atunci cand cream structura unei aplicatii, ne straduim sa luam toate masurile necesare astfel incat experienta utilizatorului sa fie pozitiva. Ce inseamna asta?
 
 • Nu cerem de la utilizator decat stricul necesar de informatii.
 • Ne asiguram ca se poate inregistra in aplicatia ta cat mai rapid.
 • Facem ca designul sa vorbeasca de la sine.
 • Atunci cand aplicatia cere accesul la anumite date, oferim o explicatie pertinenta.
 

Ai toata atentia noastra

Atunci cand ne intalnim sa discutam despre un proiect, noi suntem cei care asculta. Daca nu intelegem natura afacerii tale, nu putem demara dezvoltarea unei aplicatii mobile. Vrem sa cunoastem domeniul tau de activitate cat mai bine, astfel incat produsul final sa fie in concordonanta cu nevoile si obiectivele afacerii tale. Astfel, atunci cand incepem un proiect nou, ne dedicam toata atentia asupra lui si tinem constant legatura cu clientul. 
 
Grupul de programatori si designeri grafici care lucreaza la aplicatia ta iti va oferi toata atentia pentru ca produsul final sa fie intr-adevar special. Ca sa nu iti rapim prea mult timp, vom selecta din echipa noastra membri care au mai realizat aplicatii mobile pentru domeniul tau de activitate. 
 
Daca esti in cautarea unei echipe de programatori care sa se ocupe de dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru afacerea ta, nu ezita sa ne contactezi