Servicii profesionale de webdesign

Updated on Thursday 21st November 2019

Rate this article
based on 1 reviews


Servicii profesionale de webdesign Image
Primul lucru care iti atrage atentia atunci cand folosesti o aplicatie web este designul, cum se incarca si cat de usor poate fi utilizata. De aceea, atunci cand ai nevoie de un site de prezentare, un magazin online sau de un blog, trebuie sa te concentrezi pe obtinerea unui design atractiv si unic. 
 
Compania noastra de creare aplicatii mobile se ocupa cu realizarea de aplicatii pentru smartphone si tableta, dar ofera si servicii profesionale de webdesign. Daca si pe tine te intereseaza digitalizarea afacerii tale, vezi in continuare ce fel de servicii oferim si care sunt etapele dezvoltarii unui  proiect de webdesign profesionist.
 

Servicii de webdesign acoperite de compania noastra specializata in crearea de aplicatii mobile

 
Pentru o astfel de munca, este important sa pornesti la drum cu o echipa experimentata de web designeri si dezvoltatori. Reusind sa adunam in aceeasi echipa oameni de valoare ce pun interesul clientului pe primul loc, putem oferi servicii de webdesign, dezvoltare de aplicatii web si de aplicatii mobile la un nivel foarte inalt. Serviciile de webdesign pe care le oferim includ urmatoarele:
 
Site-uri de prezentare
 • Realizare de site-uri de prezentare administrabile;
 • Design adaptat/responsive pentru desktop, tableta si smartphone;
 • Optimizare pentru motoare de cautare si medii sociale;
 • Pagini de contact, pagina despre afacerea ta, s.a;
Magazine online/site-uri eCommerce
 • Creare de site-uri eCommerce administrabile atat in ceea ce priveste continutul paginilor, cat si administrarea produselor, stocurilor, preturilor si promotiilor;
 • Servicii de gazduire online la preturi accesibile;
 • Optimizare atat din punct de vedere al timpului de incarcare, cat si pentru promovarea online;
 • Servicii de mentenanta;
Siteuri de tip blog
 • Blog administrabil, ce ofera o interfata simpla si prietenoasa cu utilizatorul;
 • Servicii de promovare SEO, SEM si SMM pentru afacerea ta in mediul online;
 • Gazduire online.
 
 

Cum ar trebui sa fie un design de calitate?

 
Atat tehnicile de dezvoltare a aplicatiilor web, cat si cele de creare a aplicatiilor mobile trebuie sa respecte anumite reguli pentru a fi de succes:
 
 • Trebuie sa puna in prim plan nevoile utilizatorului si sa poata oferi solutia pe care acesta o cauta, in domeniul in care activeaza;
 • Un web design de calitate este simplu si frumos, fara a crea o aglomerare de elemente;
 • Navigarea in cadrul site-ului trebuie sa fie intuitiva;
 • Consistenta este un element indispensabil. Indiferent daca este vorba de o aplicatie web sau o aplicatie pentru Android, designul trebuie sa fie consecvent. Indiferent de pagina pe care navigheaza utilizatorul, grafica nu trebuie sa varieze foarte mult;
 • Culorile, textul si dimensiunea textului trebuie sa permita vizitatorilor sa vizualizeze continutul cu lejeritate fara sa intalneasca un contrast prea puternic sau o paleta de culori prea stridente;
 • Un web design este adaptat pentru toate browser-ele de actualitate si ruleaza fara erori.
 

Etape in dezvoltarea unui webdesign de calitate

 
Pentru a realiza un website care are design de calitate sunt necesare mai multe etape si implica colaborarea eficienta a mai multor specialisti in tehnologia informatiei, programare si marketing digital. Crearea web design-ului se desfasoara astfel:
 
 1. In primul rand, consultantii discuta cu clientul despre ce anume isi doreste acesta de la proiect. In functie de complexitate, se aproximeaza un timp de proiectare, implementare si livrare;
 2. Se realizeaza designul grafic al aplicatiei web;
 3. Folosind limbaje de programare actuale, programatorii dezvolta site-ul propriu-zis;
 4. Urmatoarea etapa implica un proces de testare si finalizare al proiectului, inainte de lansare;
 5. Dupa lansarea site-ului in mediul online, se optimizeaza pentru motoarele de cautare (Google, Bing, etc.) si se promoveaza in mediile sociale folosind instrumente inteligente.
Specialistii nostri in dezvoltarea de aplicatii mobile au o vasta experienta si in realizarea de site-uri web, avand la activ numeroase proiecte de succes si clienti multumiti.
 

Web designul si felul cum afecteaza traficul de pe site

 
Cand vine vorba de webdesign, studiile demonstreaza ca acesta face diferenta dintre site-urile populare si cele mai putin cunoscute. Acesta poate determina vizitatori sa paraseasca site-ul sau sa se transforme in clienti fideli. Astfel:
 
 • 40% dintre utilizatori parasesc o aplicatie daca timpul de incarcare a acesteia este mai mare de 3 secunde;
 • 64% dintre clientii care au o neplacere legata de un site, prefera sa realizeze cumparaturi de pe alte site-uri;
 • 88% dintre utilizatorii care au avut o experienta negativa pe un site afirma ca e putin probabil sa revina pe site-ul respectiv.
 
Luand in calcul aceste date, putem sublinia importanta de a avea un site modern si atractiv, apeland la o firma experimentata in crearea de aplicatii web si aplicatii mobile. Folosind pagina de contact, programeaza o intalnire cu consultantii nostri pentru a te convinge.