Articole

Crearea unei aplicatii e-commerce

Crearea unei aplicatii e-commerce image December 19, 2019

O aplicatie e-commerce mobila este un instrument eficient de achizitii online ce vine in ajutorul companiilor care doresc sa se adreseze unui numar mai mare de clienti si sa obtina o expune mai mare pe piata.

Citeste mai mult

De ce sa alegi programatorii nostri de aplicatii mobile

De ce sa alegi programatorii nostri de aplicatii mobile image November 25, 2019

Aplicatiile mobile reprezinta o piatra de temelie in construirea succesului unei companii. Fie ca doresti sa iti fidelizezi clientii sau sa iti fac cunoscuta afacerea in fata altor utilizatori de internet, o aplicatie mobila iti poate oferi multe beneficii.

Citeste mai mult

Preturi medii pentru dezvoltarea aplicatiilor Android

Preturi medii pentru dezvoltarea aplicatiilor Android image November 24, 2019

Tehnologia avanseaza cu o viteza greu de controlat si toate industriile trebuie sa se conformeze acestei evolutii. De aceea, si afacerile trebuie sa tina pasul cu orice trend in ceea ce priveste tehnologia.

Citeste mai mult

Servicii profesionale de webdesign

Servicii profesionale de webdesign image November 20, 2019

Primul lucru care iti atrage atentia atunci cand folosesti o aplicatie web este designul sau. De aceea, atunci cand ai nevoie de un site de prezentare, un magazin online sau site-uri web, trebuie sa te concentrezi pe obtinerea unui design atractiv si unic.

Citeste mai mult

Experienta utilizatorului in crearea aplicatiilor mobile

Experienta utilizatorului in crearea aplicatiilor mobile image September 24, 2019

In crearea aplicatiilor mobile, experienta utilizatorului si designul interfetei sunt cele mai importante principii. Termenii acceptati ai acestor doua principii sunt UX si UI. Echipa noastra responsabila de bunul mers al aplicatiilor mobile acorda atentie maxima ambelor directii in egala masura.

Citeste mai mult

Design grafic pentru aplicatiile mobile

Design grafic pentru aplicatiile mobile image September 24, 2019

Tendinta de autodepasire a designerilor grafici este mai mult decat fireasca avand in vedere cate companii investesc in dezvoltarea aplicatiilor mobile pentru a facilita clientilor proceduri de achizitionare a produselor sau de utilizare a anumitor servicii.

Citeste mai mult

Servicii de dezvoltare aplicatii web

Servicii de dezvoltare aplicatii web image September 24, 2019

In mediul afacerilor, serviciile de dezvoltare aplicatii web reprezinta o resursa importanta, in special in departamentele care se ocupa de suportul clientilor sau in ceea ce tine de administrare. Afacerile de tip e-commerce trag cele mai multe beneficii din aplicatiile web.

Citeste mai mult

Dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru Windows Phone

Dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru Windows Phone image September 17, 2019

Dezvoltarea unei aplicatii mobile pentru Windows Phone ca o alegere exclusiva nu este fezabila. Vedem in randurile urmatoare ce fel de solutii avem pentru utilizatorii telefoanelor cu Windows, dar si pentru clientii nostri care au nevoie de aplicatii.

Citeste mai mult

Etapele dezvoltarii unei aplicatii mobile pentru iPhone

Etapele dezvoltarii unei aplicatii mobile pentru iPhone image September 17, 2019

Daca vrei sa dezvolti o aplicatie mobila pentru un proiect sau pentru o afacere veche, mai intai cauta sa afli mai multe despre target-ul tau. Din pozitia de dezvoltatori, vom vorbi mai departe despre aspecte importante de stiut si despre etapele necesare in realizarea unei astfel de aplicatii.

Citeste mai mult

Avantajele dezvoltarii unei aplicatii pentru Android

Avantajele dezvoltarii unei aplicatii pentru Android image September 17, 2019

Mai departe vedem ce fel de avantaje aduce dezvoltarea de aplicatii Android si cum poti sa profiti de acestea, astfel incat proiectele tale sa atinga cea mai ridicata rata de succes posibila.

Citeste mai mult