Articole

Dezvoltare software in Cluj

March 19, 2022

Specialistii nostri in dezvoltare software din Cluj urmeaza aceeasi pasi in crearea de diverse aplicatii si ecosisteme care sa ajute firmele sa lucreze in conditii optime.

Citeste mai mult

Dezvoltare aplicatii software

Dezvoltare aplicatii software image March 3, 2022

Software-ul sau programul in baza caruia functioneaza un website sau aplicatie sta la baza acestora, astfel ca aceasta este cea mai importanta parte in dezvoltarea sa. Dezvoltarea de aplicatii software este printre serviciile oferite de specialistii nostri.

Citeste mai mult

Programator Cluj

Programator Cluj image February 14, 2022

Daca esti in cautarea unui programator in Cluj, gasirea unuia nu este dificila intr-un dintre cele mai dezvoltate judete din tara.

Citeste mai mult

Programator Bucuresti

Programator Bucuresti image February 3, 2022

Daca ai nevoie de un programator in Bucuresti, esti unde trebuie. Inginerii nostri software iti stau la dispozitie daca doresti o aplicatie pentru mobil sau desktop, precum si un website care sa te ajute sa iti promovezi afacerea.

Citeste mai mult

Backend developer in Romania

Backend developer in Romania image January 12, 2022

Un backend developer in Romania este esential in procesul de creare a unei aplicatii sau a unui website.

Citeste mai mult

Web development in Romania

Web development in Romania image December 8, 2021

Echipa noastra de web development din Romania este formata din mai multi dezvoltatori, programatori, web designeri si arhitecti software care lucreaza impreuna in birourile din Bucuresti si Cluj pentru a veni in sprijinul clientilor nostri.

Citeste mai mult

Front End Developer in Romania

Front End Developer in Romania image December 3, 2021

Ce face un front end developer in Romania si care este rolul lui in echipa noastra? Te invitam sa descoperi in acest articol.

Citeste mai mult

Wireframe design in Romania

Wireframe design in Romania image November 23, 2021

Ca si in alte tari, wireframe design in Romania este menit sa raspunda utilizatorilor in cel mai simplu mod posibil, astfel ca interfata creata are in centru experienta cat mai placuta si utila a utilizatorului final, asa-numitul UX (user experience).

Citeste mai mult

Website Mockup in Romania

Website Mockup in Romania image November 8, 2021

Specialistii nosti in dezvoltare de aplicatii mobile si website-uri folosesc tool-uri de tip mockup app pentru clientii din Romania care doresc sa vada machete ale site-urilor sau aplicatiilor pe care le doresc.

Citeste mai mult

Java architect in Romania

Java architect in Romania image October 31, 2021

In acest articol, poti descoperi ce face un java architect in Romania si cum te poate ajuta acest limbaj de programare sa ai o aplicatie care va genera profitul dorit.

Citeste mai mult